Доставка до 24 часа

Безплатна доставка над 150лв.

Лесна замяна

Банков трансфер

Бебе

Бебешки обувки с дишащи подметки – най-доброто за вашето дете

 

Първите стъпки на детето винаги са неуверени, но са придружени с много емоции и радост. С помощта на мама или татко, малките деца придобиват все повече смелост да опознават света около тях, като падат и отново се изправят на краката си. В момента, в който крачките станат по-уверени и започнете да излизате навън, вече се нуждаете и от вашия първи чифт бебешки обувки. Изборът им трябва да бъде внимателен и информиран, за да сте сигурни, че вашето дете разполага с най-добрите, дишащи бебешки обувки, които подкрепят развитието му и му дават увереността, от която се нуждае. В тази статия сме събрали основната информация, която е добре да знаете и да вземете под внимание, когато избирате първите бебешки обувки.

Виж повече

Бебешки обувки от дишащи материи

 

Точно както вашите крака имат нужда да дишат, и краченцата на вашето дете се нуждаят от същото. Това е особено важно за нежната кожа на децата, която до момента не е свикнала с носенето на каквито и да е бебешки обувки. Затова е силно препоръчитено да изберете първите бебешки обувки на вашето дете от дишащи материали, които да не задържат влага и да не изпотяват крачето. Иновативната технология на Geox, която прави нашите обувки предпочитани от всички възрастни, е интегрирана и в нашите дишащи бебешки обувки. В какво се състои тя? Не само че бебешките обувки са изработени от дишащи материи в горната част, но те разполагат и със специална перфорирана подметка, която, в комбинация с поставената върху нея патентована мембрана, извежда влагата вън от обувката, като едновременно с това не позволява навлизането на вода и влага отвън навътре в обувката. Така обувките пазят нежните крачета от външните влияния, без да ги изпотяват и спарват. С моделите дишащи бебешки обувки на Geox може да сте спокойни, че крачетата на вашето дете ще са винаги сухи, дори при силни валежи.

Дишащите бебешки обувки са възможни не само за летните, но и за зимните сезони. Иновативната патентована технология за дишащи подметки се комбинира отлично с  Amphibiox – друг патент на фирмата, приложим при зимните модели на бебешки обувки Geox - който прави горната част на обувките водонепромокаема и едновременно с това дишаща. Заедно с висококачествения плътен хастар, който топли крачето на вашето дете, можете да сте сигурни, че тази комбинация от технологии е отличен избор за бебешки обувки дори при ниски температури и студено вятър. Протекторът, с който разполагат зимните, дишащи модели бебешки обувки, осигурява по-голяма гъвкавост и лекота при движение – нещо много важно за вашето дете, за което ще говорим повече в следващата точка.

 

Бебешки обувки, изработени от леки и гъвкави материали

 

Както вече отбелязахме, бебешките обувки са първите чифтове, които всяко дете обува. Детското краче все още не е свикнало с това „ограничаване“ на свободата на ходилото и може да му се стори странно и дори трудно в началото да се справи с ходене с бебешки обувки. Именно затова основната цел на родителите е да открият най-подходящите модели бебешки обувки, които да осигуряват на детето им комфорт, без да утежняват краката. Всички бебешки обувки от портфолиото на Geox са изработени от дишащи и изключително леки материали, които са достатъчно гъвкави, така че да са удобни на детето, но без да правят компромиси с неговата правилна стойка и походка. Последното се гарантира и от сертификат, удостоверяващ че бебешките обувките са разработени съвместно с  лекари подиатристи, за да бъдат съобразени с анатомичните особености на детското ходило. С високото ниво на специализация в много различни области, Geox предлага отлично решение за всеки родител и бебешки обувки с много високо качество – за уверени първи стъпки на вашето дете!

 

Бебешки обувки с правилен размер

 

Избирането на правилния размер бебешки обувки може и да звучи като предизвикателство, но не е никак сложно. Много е важно да знаете технологията, която ще ви гарантира наистина правилно измерване преди купуване на първите бебешки обувки. А оттам вече е доста по-лесно. В интернет можете да намерите много и различна информация що се отнася до меренето на детското краче за покупка на бебешки обувки. Най-често разпространените методи за премерване са два – единият е мерене на бебешките обувки вечер и проба с натиск върху голямото пръстче (дали има достатъчно място отпред), и промушване на пръст при петата (дали има достатъчно място в задната част на бебешките обувки). Този метод може и да не ви даде най-правилните резултати, поради ред причини, и не ви позволява да пазарувате бебешки обувки онлайн – трябва задължително да отидете до магазин, където на място да пазарувате. Това не винаги е удобно и възможно, затова ви препоръчваме да използвате втория, значително по-сигурен метод, за измерване на бебешки обувки. Вземете бял лист хартия, молив и линия. Сложете вашето дете да стъпи хубаво с двата крака върху листа хартия. Ако има нужда, прикрепяйте го, за да стои в право положение, но се старайте да не го вдигате – трябва да стои стабилно на краката си. С помощта на молива отбележете на две места – едното в края на най-издаденото пръстче (най-често големия пръст на крака) и другото на петата. След това лесно, с помощта на линия, можете да премерите дължината на крачето на вашето дете – това е размерът на бебешките обувки, от които се нуждаете. Не забравяйте, че преди да поръчате бебешки обувки, винаги е препоръчително към премерения размер да добавите още около 1 см, в летните месеци може и само половин сантиметър. Това ви гарантира, че крачето ще има достатъчно място да се движи вътре в бебешките обувки, без да са му прекалено тесни или големи. И не на последно място – редовно проверявайте настоящите бебешки обувки на вашето дете. Трябва винаги да сте сигурни, че бебешките обувки са правилния размер и не притискат нежното краче, защото това може да доведе до дискомфорт и евентуални проблеми в бъдеще.

 

Бебешки обувки с удобно и лесно закопчаване

 

Малките деца са изключително активни и няма как да очакваме от тях да стоят мирни, докато им обуваме бебешки обувки, които след това трябва да завързваме с връзки. Затова и моделите бебешки обувки трябва да разполагат с удобна система за закопчаване, която да ги пристяга към крака, без да убиват. Ще забележите, че моделите бебешки обувки на Geox комбинират класическите и предпочитани модели на закопчаване  - с цип, разположен в страничната част - с лепки, разположени в горната част, или комбинация от двете. Така сте сигурни, че избраните от вас дишащи бебешки обувки са удобни за вашето дете, лесни за обуване и с прекрасна визия.

 

Бебешки обувки от дишащи материи

Бебешки обувки, изработени от леки и гъвкави материали

Бебешки обувки с правилен размер

Бебешки обувки с удобно и лесно закопчаване

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 272

на страница
Възходящо
 1. B1685A 002CZ C0502 New
  B1685A 002CZ C0502
  Толкова малко, колкото 129,00 лв.
 2. J168VB 0BCKN C8406 New
  J168VB 0BCKN C8406
  Толкова малко, колкото 149,00 лв.
 3. B163WA 050FU C0502 New
  B163WA 050FU C0502
  Толкова малко, колкото 179,00 лв.
 4. J16BCB 0CLFU CF46N New
  J16BCB 0CLFU CF46N
  Толкова малко, колкото 179,00 лв.
 5. B1684A 05411 C0062
  Толкова малко, колкото 129,00 лв.
 6. B163MB 00032 C8006 New
  B163MB 00032 C8006
  Толкова малко, колкото 159,00 лв.
 7. B163PA 03222 C4231 New
  B163PA 03222 C4231
  Толкова малко, колкото 179,00 лв.
 8. B043QB 0MN50 C0502 New
  B043QB 0MN50 C0502
  Толкова малко, колкото 179,00 лв.
 9. J169YD 0FU50 C0335 New
  J169YD 0FU50 C0335
  Толкова малко, колкото 169,00 лв.
 10. B160LA 0BLHI C9006 New
  B160LA 0BLHI C9006
  Толкова малко, колкото 109,00 лв.
 11. B161LA 022ME C4502 New
  B161LA 022ME C4502
  Толкова малко, колкото 139,00 лв.
 12. J1644A 0FU50 C0335 New
  J1644A 0FU50 C0335
  Толкова малко, колкото 149,00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-12 от 272

на страница
Възходящо