Gshoes - За нас

Обувките на Geox се предлагат вече повече от десетилетие на българския пазар. През годините марката придоби все по-голяма популярност у нас благодарение на иновативнитетехнологии, които разработва за своите продукти, и разбира се, заради неповторимия италиански дизайн, съчетан с комфорт и качество. Най-доброто доказателство за успешната формула на Geox са многобройните клиенти, които се връщат отново.

Обувките, които дишат!

Идеята, която довежда до основаването на Geox, е засъздаването на обувка, която да диша, т.е. обувка, която да регулира телесната температура на краката по естествен начин, като ги оставя сухи през целия ден. Това се постига благодарение на специално разработена дишаща и водоотблъскваща мембрана, съставена от микропорест материал. Поставена във вътрешността на перфорираното ходило, тя позволява потта да се абсорбира и отвежда отвътре навън, като същевременно не дава възможност на водата да проникне отвън навътре в обувката.

Наред с това революционно постижение в света на обувките, Geox разработва и други технологии, допринасящи за удобството и грижата за краката.Мол Варна бул.”Вл.Варненчик”186, ет.1

Мол Велико Търново ул.”Оборище”18

Обувки 7 ЕООД

ЕИК 205549147

Нагоре