Чехли и Сандали

Sale -30% Доставка 4.50лв
НОМЕНКЛАТУРА J720WA 0EE11 C8328 28-34
ЦВЯТ Розов
РАЗМЕРИ
ВИД Детски сандал за момиче GEOX
САЯ Текстил
ХАСТАР Текстил
ЗАКОПЧАВАНЕ Лепки 3бр.
129лв. 90лв.

Дишащи и гъвкави сандали Geox за момичета. Много лек и удобен. Регулиране на ширината чрез три лепки, гарантира поставянето им е бързо и практично. Перфориран вулканизиран табан носи патент Geox, осигуряващ гъвкавост и изключителна дишаемост, докато нетоксичната, антибактериална стелка.  

EU US UK MM
24 8 7 160
25 8.5 7.5 167
26 9 8.5 174
27 10 9 180
28 10.5 10 187
29 11 11 193
30 12 11.5 200
31 13 12.5 206
32 1 13 214
33 2 1 220
34 3 1.5 227
35 3.5 2.5 233
36 4 3 240
37 5 4 247
38 5.5 5 254
39 6 6 260
40 6.5 6.5 267
41 7 7 273

Мисията на Geox е да подобрява ежедневието на своите клиенти чрез дишащи иновации. Необикновеният успех на компанията се дължи на технологичните характеристики на обувките и дрехите, които тя произвежда. Нововъведенията са резултат от продължителни инвестиции в проучвания и разработки. Благодарение на технология, която беше защитена с над 60 различни патента - регистрирани в Италия и признати международно - продуктите на Geox гарантират комфорт за краката и тялото по начин, който клиентите могат да усетят веднага. Geox предлага стил и удобство през целия ден чрез следните иновативни технологии:


Мембраната

Дишащите обувки Geox благоприятстват естествената терморегулация и създават идеалния микроклимат за краката. Революцията на Geox стана възможна след задълбочени проучвания, които доведоха до създаването на мембрана, изработена от специален микропорест материал, който абсорбира и извежда потта навън през перфоринаното ходило под формата на водна пара и същевременно не позволява проникването на вода отвън. Този процес е възможен, тъй като микропорите на мембраната са по-големи от молекулите на водната пара и я пропускат отвътре навън, но същевременно са по-малки от водните капки и не пропускат водата отвън навътре - по този начин краката остават сухи през целия ден.


Каучуковото ходило на Geox

Първата си революционна стъпка Geox прави с предизвикателната си идеята за обувки с дупки. Обикновено асоциирани с износени и непотребни обувки, сега дупките се превръщат в технологичен плюс. Каучуковото ходило е перфорирано и в него е вградена специалната дишаща и водонепромокаема мембрана, която позволява на краката да дишат, като същевременно предпазва от проникване на вода. По този начин се получава естествена терморегулация и се създава идеален микроклимат вътре в обувката.


Ходилото от гьон на Geox

Това ходило е устойчиво при дъжд. По принцип кожата има пореста структура и това й дава предимство, когато става въпрос за проветривост на крака. Но същевременно е и главният й недостатък, тъй като е склонна да абсорбира водата и влагата. Geox въведе за пръв път технологично решение, с което прибавя водонепромокаемост към естественото „дишащо” предимство на коженото ходило.

Патентът Geox Leather поставя дишащата, водонепромокаема мембрана върху ходило изработено от гьон, като ефективно елиминира онова неприятно усещане за влага, което се получава при обувки с такова ходило, когато навън вали или е влажно.Net Breathing System

Това е съвършената дишаща технология – най-дишащата Geox технология, която някога е създавана. Net Breathing System доставя уникално усещане на всяка стъпка и гарантира комфорт през целия ден. Предлага превъзходна проветривост дори при високи температури. Ходилата са с по-широка перфорация, която, съчетана със специалната мембрана, постига значителни нива на проветривост дори при по-горещ климат. Специален слой осигурява защита на целия крак, дори в отворените области на ходилото, без да пречи на мембраната да функционира правилно.


Geox Xand

Революционната обувка Geox Xand предлага комфорт, контрол на температурата и необикновено усещане за лекота. Сякаш ходите по лунната повърхност, където няма гравитация, благодарение на новата омекотяваща система, създаваща повдигащ ефект едновременно в областта на петата и на пръстите. Комбинираният ефект от омекотяването и дишащата система Net Breathing System оптимизира проветривостта и температурния контрол, позволявайки естествена терморегулация и създавайки идеален микроклимат вътре в обувката.


AMPHIBIOX

Amphibiox е съвременна технология, скрита под формата на модерна обувка. Специална дишаща, непромокаема мембрана е вложена не само в ходилото, но също и около целия крак, за да остане той сух.


NEBULA

Nebula е еволюция на традиционната концепция за дишащи материи. Тя използва иновативна технология, която гарантира изключителна проветривост на цялото ходило във всички посоки. Nebula диша в три посоки благодарение на комбинирания ефект от Net Breathing System и Inner Breathing System.

Inner Breathing System – това хастар от специална материя във вътрешността на обувката, който създава свободно пространство между крака и обувката. Така насочващата се нагоре топлина може да излезе през това пространство. Така се подпомага естествения процес на регулиране на телесната температура и краката се чувстват приятно сухи.

Благодарение на обединяващата система за триизмерна функционалност, ходилото се характеризира с гъвкавост, мекота, стабилност и захват. Такова ниво на комфорт и лекота на движението при обувките не е постигано никога преди. Специалните характеристики на Nebula са резултат от прилагането на иновативни технологи.


Дишаща система в облеклото

След като намери решение как обувките с каучуковото ходило да дишат, Geox разработи и специална линия дрехи, които гарантират максимална проветривост, терморегулация и комфорт.

Подчинявайки се на принципа за конвекцията, топлият влажен въздух, който се създава при изпарението на потта, преминава през специално изработени кухини, разположени под подплатата на дрехата, и отива нагоре откъдето излиза през дишаща лента, намираща се в областта на раменете. Благодарение на революционната дишаща и непромокаема мембрана, вложена под дишащата лента (която представлява ивица с въздушни отвори), тялото диша по-свободно.


Geox Performing concept - съвършените дишащи връхни дрехи

Високотехнологичната концепция за връхно облекло съчетава защитата от външните климатични условия с модерен градски стил. Създадени от Geox за да гарантират елегантна и безупречна защита срещу често менящите се климатични условия в модерната градска среда, тези дрехи предлагат максимален комфорт и проветривост.

Двуслойна материя и специална дишаща мембрана осигуряват защита от студ, влага и вятър.

Високотехнологичната концепция е ветроустойчива, водоотблъскваща, водоустойчива и в същото време съвършено дишаща благодарение на патентованата дишаща система за облекло на Geox. Функционален дизайн и специално внимание към детайла придават на всяка дреха отличителен технологичен вид. За зимните си колекции Geox използва иновативен и лек термо пълнеж, създаден да издържи на износване и да осигури добра изолация. Той помага тялото да запази комфортна температура, а облеклото е леко като перце.

Безплатна доставка до адрес при поръчка над 150 лв.
Стандартна доставка 4.50 лв.
Срок на доставка: 1 - 3 работни дни
Опция преглед и тест

Нагоре