Ботуши и Боти

Sale -30% Безплатна доставка
НОМЕНКЛАТУРА D84AUB 02285 C9999
ЦВЯТ Черен
РАЗМЕРИ
ВИД Дамска апреска Geox ABX
САЯ Естествена кожа, лицева, велур
СТЕЛКА Отоплена, тип кожух
ХАСТАР Отоплен, тип кожух
ВИСОЧИНА Цялостна височина: 31 см.
ДЕТАЙЛИ Amphibiox се отличава с модерна водоустойчива технология от света на професионалното външно износване, скрито под формата на модерна обувка. Бъдете готови за всичко, което градът ви хвърля, с Amphibiox - идеалният избор за обувки за всяко условие.
369лв. 258лв.

Дамска дишаща апрескас водонепроницаема плътна конструкция и лек, лесен за почистване дизайн. Абсолютна необходимост от мокри дни и мизерно зимно време. С модерната си съвременна естетика, тези ботуши на Hosmos B ABX ще ви отведат далеч от зимата. Изработени от велур и напа кожа в черна палитра, те разполагат с горница, подобрена с декоративни детайли в изкуствена кожа и дантели. Идеален за развлечения. Дишащият патентован с Geox пасаж е изработен от EVA - лек материал, който осигурява гъвкавост и усещане за изглаждане, за да се чувствате спокойни, докато ходите. Освен това, специалната технология Geox Amphibiox прави това парче обувка водоустойчива, докато облицовката и вътрешната подметка са направени от топли материали, за да предпазите краката си от неприятния зимен климат.
Amphibiox се отличава с модерна водоустойчива технология от света на професионалното външно износване, скрито под формата на модерна обувка. Бъдете готови за всичко, което градът ви хвърля, с Amphibiox - идеалният избор за обувки за всяко условие.

Амфибиокс е най-добрият в областта на водоустойчивите продукти на Geox. Изпъква от други водоустойчиви обувки, като използва използването на пиронизиращия водоустойчив и дишащ монтаж на Geox, като го свързва с поредица от иновативни технологии (включително някои от патентите на Geox) в горната част, за да постигне трайна водоустойчивост и дишаща способност.

Специалната мембрана Amphibiox предпазва от дъжд, кал и сняг, оставяйки крака ви напълно сух. Високата дишане помага при естествената вътрешна регулация на температурата, премахвайки влагата от обувката и гарантираща свежест или топлина в зависимост от външната температура.

Обувките с технология Amphibiox са проектирани да осигуряват различни нива на водоустойчивост в зависимост от вашите нужди. Този модел се препоръчва за дейности на открито, дори при силен дъжд.
Тези обувки имат термична облицовка, която може да предпази дори и от най-суровите температури. GEOX технологията в услуга на комфорта и практичността.

EU US UK MM
35 5 2.5 233
35.5 5.5 2.8 235
36 6 3 240
36.5 6.5 3.5 244
37 7 4 247
37.5 7.5 4.5 251
38 8 5 254
38.5 8.5 5.5 257
39 9 6 260
39.5 9.5 6.5 264
40 10 7 267
40.5 10.3 7.3 270
41 10.5 7.5 273
42 11 8 280

Мисията на Geox е да подобрява ежедневието на своите клиенти чрез дишащи иновации. Необикновеният успех на компанията се дължи на технологичните характеристики на обувките и дрехите, които тя произвежда. Нововъведенията са резултат от продължителни инвестиции в проучвания и разработки. Благодарение на технология, която беше защитена с над 60 различни патента - регистрирани в Италия и признати международно - продуктите на Geox гарантират комфорт за краката и тялото по начин, който клиентите могат да усетят веднага. Geox предлага стил и удобство през целия ден чрез следните иновативни технологии:


Мембраната

Дишащите обувки Geox благоприятстват естествената терморегулация и създават идеалния микроклимат за краката. Революцията на Geox стана възможна след задълбочени проучвания, които доведоха до създаването на мембрана, изработена от специален микропорест материал, който абсорбира и извежда потта навън през перфоринаното ходило под формата на водна пара и същевременно не позволява проникването на вода отвън. Този процес е възможен, тъй като микропорите на мембраната са по-големи от молекулите на водната пара и я пропускат отвътре навън, но същевременно са по-малки от водните капки и не пропускат водата отвън навътре - по този начин краката остават сухи през целия ден.


Каучуковото ходило на Geox

Първата си революционна стъпка Geox прави с предизвикателната си идеята за обувки с дупки. Обикновено асоциирани с износени и непотребни обувки, сега дупките се превръщат в технологичен плюс. Каучуковото ходило е перфорирано и в него е вградена специалната дишаща и водонепромокаема мембрана, която позволява на краката да дишат, като същевременно предпазва от проникване на вода. По този начин се получава естествена терморегулация и се създава идеален микроклимат вътре в обувката.


Ходилото от гьон на Geox

Това ходило е устойчиво при дъжд. По принцип кожата има пореста структура и това й дава предимство, когато става въпрос за проветривост на крака. Но същевременно е и главният й недостатък, тъй като е склонна да абсорбира водата и влагата. Geox въведе за пръв път технологично решение, с което прибавя водонепромокаемост към естественото „дишащо” предимство на коженото ходило.

Патентът Geox Leather поставя дишащата, водонепромокаема мембрана върху ходило изработено от гьон, като ефективно елиминира онова неприятно усещане за влага, което се получава при обувки с такова ходило, когато навън вали или е влажно.Net Breathing System

Това е съвършената дишаща технология – най-дишащата Geox технология, която някога е създавана. Net Breathing System доставя уникално усещане на всяка стъпка и гарантира комфорт през целия ден. Предлага превъзходна проветривост дори при високи температури. Ходилата са с по-широка перфорация, която, съчетана със специалната мембрана, постига значителни нива на проветривост дори при по-горещ климат. Специален слой осигурява защита на целия крак, дори в отворените области на ходилото, без да пречи на мембраната да функционира правилно.


Geox Xand

Революционната обувка Geox Xand предлага комфорт, контрол на температурата и необикновено усещане за лекота. Сякаш ходите по лунната повърхност, където няма гравитация, благодарение на новата омекотяваща система, създаваща повдигащ ефект едновременно в областта на петата и на пръстите. Комбинираният ефект от омекотяването и дишащата система Net Breathing System оптимизира проветривостта и температурния контрол, позволявайки естествена терморегулация и създавайки идеален микроклимат вътре в обувката.


AMPHIBIOX

Amphibiox е съвременна технология, скрита под формата на модерна обувка. Специална дишаща, непромокаема мембрана е вложена не само в ходилото, но също и около целия крак, за да остане той сух.


NEBULA

Nebula е еволюция на традиционната концепция за дишащи материи. Тя използва иновативна технология, която гарантира изключителна проветривост на цялото ходило във всички посоки. Nebula диша в три посоки благодарение на комбинирания ефект от Net Breathing System и Inner Breathing System.

Inner Breathing System – това хастар от специална материя във вътрешността на обувката, който създава свободно пространство между крака и обувката. Така насочващата се нагоре топлина може да излезе през това пространство. Така се подпомага естествения процес на регулиране на телесната температура и краката се чувстват приятно сухи.

Благодарение на обединяващата система за триизмерна функционалност, ходилото се характеризира с гъвкавост, мекота, стабилност и захват. Такова ниво на комфорт и лекота на движението при обувките не е постигано никога преди. Специалните характеристики на Nebula са резултат от прилагането на иновативни технологи.


Дишаща система в облеклото

След като намери решение как обувките с каучуковото ходило да дишат, Geox разработи и специална линия дрехи, които гарантират максимална проветривост, терморегулация и комфорт.

Подчинявайки се на принципа за конвекцията, топлият влажен въздух, който се създава при изпарението на потта, преминава през специално изработени кухини, разположени под подплатата на дрехата, и отива нагоре откъдето излиза през дишаща лента, намираща се в областта на раменете. Благодарение на революционната дишаща и непромокаема мембрана, вложена под дишащата лента (която представлява ивица с въздушни отвори), тялото диша по-свободно.


Geox Performing concept - съвършените дишащи връхни дрехи

Високотехнологичната концепция за връхно облекло съчетава защитата от външните климатични условия с модерен градски стил. Създадени от Geox за да гарантират елегантна и безупречна защита срещу често менящите се климатични условия в модерната градска среда, тези дрехи предлагат максимален комфорт и проветривост.

Двуслойна материя и специална дишаща мембрана осигуряват защита от студ, влага и вятър.

Високотехнологичната концепция е ветроустойчива, водоотблъскваща, водоустойчива и в същото време съвършено дишаща благодарение на патентованата дишаща система за облекло на Geox. Функционален дизайн и специално внимание към детайла придават на всяка дреха отличителен технологичен вид. За зимните си колекции Geox използва иновативен и лек термо пълнеж, създаден да издържи на износване и да осигури добра изолация. Той помага тялото да запази комфортна температура, а облеклото е леко като перце.

Безплатна доставка до адрес при поръчка над 150 лв.
Стандартна доставка 4.50 лв.
Срок на доставка: 1 - 3 работни дни
Опция преглед и тест

Нагоре